Ege İlleri Tanıtım Günlerine Dinar Belediyesi Damga Vurdu

• 18 Ekim 2017
Ege İlleri Tanıtım Günlerine Dinar Belediyesi Damga Vurdu

Egem Platformu tarafından düzenlenen 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı.

Afyonkarahisar’ın ev sahibi kent olduğu etkinlikte, ziyaretçiler Atatürk Kültür Merkezi’nde 18-22 Ekim tarihlerinde Ege havasını hissedecekler.

10.Ege İlleri Tanıtım günlerine Dinar’ı başkentlilere tanıtmak amacıyla Belediye Başkanlığı tarafından Belediyenin Kültür Yayınları sergilendi.

Yoğun ilginin olduğu Dinar Belediyesi Stantında tanıtım için getirilen kitap, broşür ve cd’lerin neredeyse tükendiği bilgisi alındı.

Pazar gününe kadar devam edecek olan 10. Ege İlleri Tanıtım günleri ile 2018 yılında 9.su gerçekleştirilecek olan Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik festivalininde tanıtımı yapılıyor.