EMEKLİ BELEDİYE PERSONELİNE AKÜLÜ ENGELLİ ARACI

• 23 Şubat 2018
EMEKLİ BELEDİYE PERSONELİNE AKÜLÜ ENGELLİ ARACI

Dinar Belediyesinden emekli, kolundan ve bacağından rahatsız olan 68 yaşında ki Ramazan Demet’e Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile akülü engelli aracı verildi.

Başkan Acar tarafından ilçemizde bulunan birçok engelliye ihtiyacı olan akülü ve tekerlekli sandalye verilerek ihtiyaçları karşılandı. Tekin Köyü Muhtarı Cemal Kaşlı’nın girişimleri ile Belediyeden emekli, eski personel Ramazan Demet’e akülü engelli aracı verildi. Demet ve Muhtar Kaşlı yapılan ilgi, alaka ve yapılan yardımlardan dolayı Başkan Saffet Acar’a ve Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı’ya teşekkür etti.