Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde Son Gün 31 Mayıs!

• 23 Mayıs 2019
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde Son Gün 31 Mayıs!

Her yıl iki taksitle alınan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri başladı.

1-31 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi gereken 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu ve 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında 2019 yılı Emlak Vergileri ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1. Taksit ödemeleri 31 Mayıs Cuma günü sona erecek. Mükelleflerimiz emlak ve çevre temizlik vergi ödemelerini Belediyemiz veznelerinden Word kredi kartı 3 taksit imkanıyla gerçekleştirebilir veya belediyemiz web sitesi üzerinden online olarak ödeyebilirler.

Süresinde ödenmeyen vergiler için gecikme zammı tahakkuk ettirileceğinden, mükelleflerimizin vergi ödemelerini süresinde yapmaları önemle duyurulur.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinizi online olarak kredi kartı ile ödeme yapmak için;

adresini ziyaret edebilirsiniz.