• 07 Ocak 2015

fincan (4)

EVLENECEK ÇİFTLERE BAŞKAN ACAR’DAN ANLAMLI HEDİYE

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, nikah işlemlerini gerçekleştiren çiftlere 1 Ocak 2015 tarihiyle uygulanan hediye ile ilgili Belediye Başkanı Acar; “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bizde bu sözden yola çıkarak evlenen çiftlere fincan takımı hediye ediyor, nice kırk yıllar ve mutluluklar diliyoruz” dedi.

İlk hediye fincan takımını Fulya & Mustafa Uğur Öz (02.01.2015) çiftine Belediye Başkanı Acar verdi. Başkan Acar,  “Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Siz karşılıklı muhabbetle birer fincan kahve içtiğinizde bir ömür huzur ve mutluluk bulursunuz umarım” dedi.

Gönül köprülerini sağlamlaştırarak Dinar’da önemli hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlayan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ; “Yediden yetmişe herkes Dinar’ımızda mutlu ve huzur içinde en güzel günleri yaşamayı hak ediyor. Bizlerde Dinar Belediyesi olarak mutluluk ve huzur ortamı oluşturulmasında üzerimize düşen görevi layığı ile yapma gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak onların sevinç ve üzüntülerine ortak oluyoruz. Bu şehir hepimizin, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da vatandaşımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

fincan (3)

fincan (2)

fincan (1)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. zeliha dedi ki:

Başkanım geçen sene doğan çocuklara verdiğiniz hediyeye bu senede devam edicekmisiniz?

2. Dinar dedi ki:

Başarılarınızın devamı dileklerimle

3. Fatma dedi ki:

Başkanım sen başkasın

4. MHPli Gençler dedi ki:

Sevgili başkanım allah başımızdan eksik etmesin sizi

5. Dinarlı dedi ki:

SAyın başkanım ne güzel bir uygulama gerçekten türkiyede sayılı belediye arasına soktunuz Dinar’ı çalışmalarınzda başarılar dilerim nice güzel günlerde görüşmek dileğiyle

6. Meryem Irmak dedi ki:

İşte başarı bu ne güzel bir uygulama bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır anlayışıyla dinarımıza yakışır