GELİR VE GİDER BÜTÇELERİ HAZIRLANDI

• 06 Kasım 2017
GELİR VE GİDER BÜTÇELERİ HAZIRLANDI

Dinar Belediyesi meclisince plan ve bütçe komisyona seçilen Komisyon Başkanı Abbas Çetin, Komisyon Katipliğine Metin Zeybek, Komisyon Sözcülüğüne Nejdet Özcan ve Komisyon Üyeliğine seçilen Osman Duman 2018 – 2019 – 2020 plan ve bütçe komisyon raporunu hazırlama çalışması. Başkan Vekili ve Komisyon Başkanı Abbas Çetin başkanlığında yapılan çalışmada 2018 yılında uygulanacak olan gelir ve gider bütçeleri yönetmeliklere uygun olarak hazırlanıp Belediye Meclisinde 09 Kasım 2017 tarihinde Perşembe günü görüşülmek üzere hazır hale getirildi.