Gerontologlar Derneği Sandıklı’da Vatandaşlar ile Buluştu

• 21 Kasım 2018
Gerontologlar Derneği Sandıklı’da Vatandaşlar ile Buluştu

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesinde bulunan Gerontologlar Derneği tarafından, İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca hibe yolu ile desteklenen gerodes (Yaşlılara Destek Projesi) Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde vatandaşları yaşlanma ve yaşlılıkla ilgili bilgilendirici sunumunu gerçekleştirdi.

Programda açılış konuşmasını yapan Gerontologlar Derneği Başkanı Uzm.Gerontolog Faruk Yaşar GÜRDAL gerontoloji bilimi hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Gerodes projesine Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ve proje gönüllüleri Halide Yılmaz, Ayşe Acar, Sevde Büyükbaş, Alperen Hafızoğlu ve Tunahan Yakar yaşlanma ve yaşlılıka ilgili sunumlarını yaptıktan sonra dinleyicilerden gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.