Gevher Nesibe Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi)

• 06 Nisan 2018
Gevher Nesibe Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi)

Bitkisel Atık Yağların Toplatılması Projesi

Dinar belediye başkanlığı ile Gevher Nesibe Teknik Anadolu Lisesi (sağlık meslek lisesi) Çevre kulübü ortak yürüttüğü kullanılmış bitkisel atık yağların toplatılması projesi kapsamında atık toplama bidonları ve atık toplama noktaları oluşturuldu.

Proje yöneticisi okul Çevre kulübü hocası Yasemin GÜNGÖR ve Okul Müdürü İsa ÇETİN okul öğrencilerine bitkisel atık yağların zararları hakkında okul öğrencilerine bilgilendirme yaptı. Belediye zabıta amiri Hasan Hüseyin SARI yapmış olduğu açıklamada bitkisel atık yağların toplama noktası olarak 10 yer belirlendiğini ve kısa sürede bu yerlere bidonların monte edileceğini belirtti.

Bu yerler;

*İstasyon caddesi gevher Nesibe ve teknik Anadolu lisesi (sağlık meslek lisesi) girişi

*Dinar Belediye Binası arkası Geri dönüşüm kutusu yanı

*Adliye yanı geri dönüşüm kutusu yanı