Göller Ekspresi Seferlerine Dinar Tren İstasyonu Hazır

• 24 Ekim 2019
Göller Ekspresi Seferlerine Dinar Tren İstasyonu Hazır

Isparta-Denizli-Aydın-İzmir hattında sefer yapan Göller Ekspresi seferlerine yeniden 25 Ekim 2019 tarihinde başlıyor. Dinar İstasyonunu yerinde incelemeye gelen heyeti Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve Dinar Gar Müdürü Adnan Tunca karşıladı.

Seferler başlamadan önce ilçemiz Gar Müdürlüğünü Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı,  TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Yol Bakım Müdürü Teksin Geldi, Emlak İnşaat Müdürü Erdal Koçyiğit, Trafik ve İstasyon Müdürü Hulusi Kaçar, Emniyet Kalite yönetim Müdürü Hasan Arı, Modernizasyon Müdür v. Zafer Karagöz ziyaret ederek istasyonu yerinde inceledi.

İstasyonu yerinde inceledikten sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Göller Ekspresi seferlerine yarından itibaren başlıyor. İlçemizden de geçecek olan Göller Ekspresi için seferlere başlamadan önce Müdürlerimiz ile Tren İstasyonunu yerinde inceledik. İlçe İstasyonumuz Göller Ekspresi seferlerine hazır Dinarımıza hayırlı olsun.” dedi.