GÜREŞ TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU OLDU

• 29 Mart 2018
GÜREŞ TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU OLDU

DİNAR BELEDİYE SPOR GÜREŞ TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

Dinar Belediye Spor Güreş takımı, Afyonkarahisar da düzenlenen il güreş şampiyonasında birinci oldu.

Afyonkarahisar da düzenlenen güreş müsabakalarında, Dinar Belediye Spor Güreş takımı 11 – 13 Yaş ve 13 – 15 yaş minik erkeklerde grekoromen il birinciliğini iki yaş grubunda da kazandı. Güreş Antrenörleri Cemalettin Bozkurt, Baki Öztürk ve Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Muammer Mazlum, başta Kaymakam Mustafa Şahin’e, Belediye Başkanı Saffet Acar’a, SPK YİBO, Atatürk YİBO, tüm okullara ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Alınan bilgiye göre, Dinarlı güreşçilerden 65 katılımın 35’i derece ile sonuçlandı.