Hâkim, Savcılara ve Adliye Personeline İftar Yemeği Verildi

• 09 Haziran 2018
Hâkim, Savcılara ve Adliye Personeline İftar Yemeği Verildi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Dinar Adliyesinde görevli, hâkim, savcı, mübaşir ve diğer çalışan bütün memurlara aileleriyle birlikte iftar yemeği verdi.

Yemeğe katılan Belediye Başkanı Saffet Acar kurumlar arasında çok güçlü bir bağ olduğunu, bu bağla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını ifade ederek, “Çok değerli yargı mensuplarımızın çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında hep birlikte oruçlarımızı açtık, herkese afiyet olsun” dedi.

Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, Cumhuriyet Savcıları, Ender Erdem, Hüseyin Kaçar, Özge Özkan, Hâkimler Gökçen Ersoy, Sema Tekin, Zuhal Altıntop Erdem, Tuğçe Özkan Öztürk ve adliye personelleri katıldı.