• 09 Temmuz 2015

sinekilaçlama9tem1

İLAÇLAMALAR GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

İlçemiz de yaz mevsiminin girmesi ile sivri sinek ve özellikle kara sineklerin yoğunluk kazandığı Temmuz ayı içerisinde ilaçlamalar belediye tarafından başladı.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ve Belediye Veteriner Hekimi Oğuz Başkaya’nın takip ve kontrollünde Dinar’ın tüm mahalle, sokak ve caddelerinde ilaçlama çalışması yapılıyor. Gece ve gündüz iki kategoride yapılan çalışmalarda gündüzleri ekipler tarafından besihane ve çöp bidonları başta olmak üzere su kanalları, nehir kanalları bölgesi ve uygun görülen alanlarda sinek, larva ve bakterilere karşı ilaçlama yapılıyor. Geceleri ise ilçenin tüm mahalle ve sokaklarında sineklere karşı püskürtmeli makine ile ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

sinekilaçlama9tem2 sinekilaçlama9tem3 sinekilaçlama9tem4 sinekilaçlama9tem5 sinekilaçlama9tem6