İlçemizde 2019-2020 “İlköğretim Haftası” Kutlandı.

• 16 Eylül 2019
İlçemizde 2019-2020 “İlköğretim Haftası” Kutlandı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçemiz de “İlköğretim Haftası” resmi törenle kutlandı.

İlçemiz Hükümet Konağı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş’ın Atatürk Anıtına çelenk bırakmasıyla başladı. Çelenk sunumunun tamamlanmasının ardından program Şakir Ünver İlköğretim Okulunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla devam etti.

İlköğretim Haftası kutlama programına, İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Garmizon Komutanı Askerlik Şube Başkanı Teğmen Hasan Narin, İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Şube Müdürleri Mehmet Ceylan, Arif Coşkun, Ahmet Ceviz, MHP Dinar İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Güzeldal, AK Parti İlçe başkanı İdris Er, daire amirleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Program öğrenciler tarafından hazırlanan şiir, koro ve halk oyunları gösterileri, bir grup 4. sınıf öğrencilerinin bir grup 1. Sınıf öğrencilerine çiçek sunması hoş geldiniz demesinin ardından okul bahçesinde Aşure ikram edilmesiyle program son buldu.