İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni düzenlendi.

• 28 Ekim 2019
İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni düzenlendi.

İlçemiz Hükümet Konağı binası önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan törende Kaymakamlık çelengini İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ve Belediye Başkanlığı çelengini ise Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın sunmasının ardından Saygı duruşunda bulunularak Belediye Bandomuz eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.

İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk koyma töreni son buldu.

Törene; İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Ak Parti İlçe Başkan v. Seydi Bir, CHP ilçe Başkanı Mevlüt Er, İyi Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın, İl Özel İdare Müdürü Yakup Güçlü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Şube Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cengiz Kartal, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, İl Genel Meclis Üyesi Murat Orhan, Belediye Meclis üyeleri, okul müdürleri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.