İlçemizde Toplu Sünnet Şöleni Düzenlenecek

• 15 Ağustos 2019
İlçemizde Toplu Sünnet Şöleni Düzenlenecek

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı tarafından ilçemizde çocuklarını sünnet ettirmek isteyenler için toplu sünnet şöleni düzenlenecektir.
Toplu sünnet şöleni hakkında açıklama yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı; “İlçemizde yaşayan, sünnet yaşına gelmiş çocuklarımızın sünnetini Belediye olarak biz yapacağız. Erkekliğe adım attıkları ilk an için belediyemiz olarak tüm imkânlarımız ile yanlarında olacağız. Kayıtlarımız başladı ve 22 Ağustos Perşembe günü sona eriyor. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen tüm ailelerimizi bekliyoruz.” dedi.
Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler 22 Ağustos Perşembe gününe kadar Dinar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.