İlçemize Zafer Kalkınma Ajansı Destek Projesiyle 2 Adet Beceri Atölyesi Kurulacak

• 19 Ağustos 2019

Belediyemizin de iştirakçisi olduğu projelerin tamamlanması sonucunda;

2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından  ilan edilen Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı’na (YENEP) sunulan projelerin değerlendirme sonuçları karara bağlandı. Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje destekleme almaya hak kazandı.

Projeye iştirakçi olarak, Dinar Belediyesi, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, GÜRİŞ, ve Köylere Hizmet Götürme Birliği katıldı.

Belediye olarak destekçisi olduğumuz projenin evraklarının imzalanmasının ardından Belediye Başkanımız Nihat Sarı şunları söyledi; “Projede emeği geçen idareci, öğretmen ve kurum çalışanlarını tebrik ediyor, İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.