Isparta Güzel Sanatlar Lisesinden Ziyaret

• 21 Aralık 2017
Isparta Güzel Sanatlar Lisesinden Ziyaret

Tübitak 49. Orta öğrenim proje yarışması için Isparta Güzel Sanatlar Lisesinden Dinar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne ziyarette bulunuldu.

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sedat Yılmaz, Coğrafya Öğretmeni Çınar Kazlı, Okul Aile Birliğinden Osman Coşgun ve öğrenci Nerit Ersoy dinar belediyesi yazı işleri müdürlüğüne ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette alınan bilgiye göre, Tübitak tarafından 49. Orta öğretim öğrencileri arasında düzenlenecek olan yarışma için Nerit Ersoy isimli öğrenci tarafından “Sürgün Çiçekleri Yapağılı Adigeleri” isimli proje yer alacak. Yapılan ziyarette konu ile ilgili istişare yapılarak yazı işleri müdürlüğü tarafından ziyarette bulunan heyete belediye kültür hizmetleri kapsamında basımı yapılan kitaplardan hediye olarak verildi.