IYAŞ AVM’DE BTM ŞUBESİ AÇILIŞI YAPILDI

• 30 Aralık 2017
IYAŞ AVM’DE BTM ŞUBESİ AÇILIŞI YAPILDI

İlçemiz Dinar IYAŞ AVM 2. katında Belediye Başkanı Saffet Acar’ın katılımları ile Bilinçli Tüketim Mağazaları (BTM) açılışı yapıldı.

Program; Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, DİNAR MYO Müdürü Hayrettin Ertan, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, İlçe Müftüsü Şahin Yaşa, DİTSO Başkanı Hakan Uyan, belediye personeli, IYAŞ Yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımları saat 14:15 de açılış programı başladı. Başkan Saffet Acar açılış konuşmasında IYAŞ AVM Dinar’ kazandıran ve Bilinçli Tüketim Mağazalarının açılmasını sağlayan IYAŞ yönetim kuruluna teşekkür ederek mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Müftü Yaşar tarafından yapılan dua sonrasında açılış kurdelesi kesilerek mağaza gezildi.