İYİ PARTİ İLÇE KADIN KOLLARINDAN DİTSO’YA ZİYARET

• 31 Mayıs 2018
İYİ PARTİ İLÇE KADIN KOLLARINDAN DİTSO’YA ZİYARET

İYİ Parti Kadın Kolları Üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bağırkan ve Yönetim Kurulu üyelerine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Hazır bulunan yeni yönetim kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, Üyeler Ahmet Demir, Nedim Soyaltın, Haluk Gürbüzer, Ahmet Şükrü Eren, Mehmet Çetinkaya, İlker Çalışkan ziyarete gelen bayanları karşıladılar.

İYİ Parti Kadın Kolları Melike Acar, Zübeyde Gültekin, Hacer Akpınar, Tijen Çalışkan, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimine Hayırlı Olsun diyerek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyaret esnasında ilçemizde bulunan işsiz kadın ve genç kızlar için iş sahası sağlanmasının gerektiğini, İyi bir eğitim verilerek kadınlarımızı iş sahibi yapabilmek adına kendilerine ne görev düşerse biz yaparız dediler. Kadınlar annedir. İnsanlarımızı dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, üretimin temel kaynağı annedir. Kadınların güçlenmesini, sosyal ve ekonomik alanda aktif rol almalarının gerektiğini belirttiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bağırkan,“Ziyaretinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim, çalışmalarınızda başarılar diler, İlçemiz adına bayan istihdamının ve girişimcilik ruhunun desteklenmesi gerektiğini ve bunun adına odamız olarak elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Kaynak: Dinar Gündem Gazetesi