KALKANIN 3 YENİ KİTABI BASKIYA HAZIR

• 25 Eylül 2018
KALKANIN 3 YENİ KİTABI BASKIYA HAZIR

Araştırmacı Gazeteci Yazar Ayhan Kalkan 2018 Ağustos ayında Belediye Kültür Yayınlar dizisinde yayınlanan GEYİKLER’DEN DİNAR’A İZ BIRAKANLAR 2 isimli 520 sayfa büyük boy kitabının okuyucularıyla buluşması üzerine yazarın yoğun istekle aranan ELİFE ANANIN ÇİLESİ 2.baskısı yapılmak üzere baskıya yollanmasıyla yazar çalışmalarını hızlandırarak 3 yeni eserini daha baskıya hazırladı. Elife Ana kitabı 2019 Şubat ayında çıkması beklenirken diğer 3 kitabının çalışması da son aşamaya geldiği öğrenilmiştir.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın oluru alındığında Kalkanın bu güne kadar yayınlanmış 21 kitabından sonra 22.kitabı Elife Ananını Çilesi 2.baskısı olacağı, 23.kitabı Ay Dede’den Anı ve Öyküler 2, 24.kitabı AKROSTİŞ ŞİİRLERİ ve 25.kitabı Sitelerdeki Köşe Yazılarım isimli kitapları olacağı basılmaya hazır hale getirildiği öğrenilmiştir.

Yazar böylece 25 kitapla yeni bir rekora imza atmış olacağı beklenilmektedir.