• 25 Nisan 2015

kanalkapama01

KANAL ÜZERİ KAPITILARAK ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILACAK

İlçemiz Öğretmenevi ve Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi arasında bulunan su kanalının üzeri belediye ekiplerince kapatılıyor.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Öğretmenevi ve Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi arasında bulunan Menderes Nehrinin ara kanallarından olan su kanalının üzeri iş atölye amirliği ekip ve iş makineleri tarafından kapatılıyor. Belediye fen işleri ekipleri tarafından 80 metre uzunluğunda ki kanal içine Q500 triplex korige boru döşendi. Döşenen boruların giriş ve çıkış noktalarının bağlantısı yapılması sonrası kanalın üzeri belediye iş makineleri tarafından hafriyat ile kapandı. İşlem sonrasında kanal üzerinde yol yapım çalışması yapılarak, yolun tek yönlü trafiğe açılacağı öğrenildi.

kanalkapama02