Kasap Esnaflarımızdan Başkan Sarı’ya Teşekkür

• 21 Ekim 2019
Kasap Esnaflarımızdan Başkan Sarı’ya Teşekkür

İlçemizde faaliyet gösteren kasap esnaflarımız hizmete giren belediye mezbahanemiz için Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, Belediye Meclis Üyemiz Abdullah Yıldız ve Belediyemiz Veteriner Hekimi Oğuz Başkaya da eşlik etti.

Kasap Esnaflarıyla bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Belediye olarak her zaman kendilerine destek olmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Bu çerçevede ilçemize modern bir mezbahane kazandırarak daha sağlıklı ve modern şartlarda kesim yapılmasına imkân sağlanmıştır.” dedi.