MENDERES NEHRİ KANALLARINDA İNCELEME YAPILDI

• 06 Kasım 2017
MENDERES NEHRİ KANALLARINDA İNCELEME YAPILDI

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünden gelen 2 inşaat mühendisi ve 1 harita mühendisi ilçemizde bulunan Menderes Kanallarında incelemelerde bulundu.

Yetkili teknik heyete; Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu, İmar Müdürü Yusuf Narin, Harita Mühendisi Mestan Gürgün ve İnşaat Teknikeri Ali Özdemir refakat etti. İncirli Camisi yanında başlayan inceleme çalışması, Belediye mezbahası binası bölgesinde sona erdi. Yapılan incele çalışmaları sonrasında ise Dron (İnsansız hava aracı) ile havadan çekim yapıldı. Alınan bilgiye göre, Menderes Nehri ıslah projesi kapsamında çalışma yapılacağı öğrenildi.