Mezbahane Revizyon Çalışmaları Devam Ediyor

• 27 Mayıs 2019
Mezbahane Revizyon Çalışmaları Devam Ediyor

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın girişimleri ile başlayan mezbahane’nin revizyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldız, Fen işleri Müdürü Ertuğrul Tunçoğlu ve İnşaat Teknikeri Ali Özdemir çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sarı Mezbahane çalışmaları ile ilgili şu sözleri söyledi; “İlçemizde kasap esnafları ve vatandaşlarımız için büyük bir sorun haline gelen ve kapalı olan mezbahanenin revizyon çalışmalarında son aşamaya geldik. İlçemizde yeniden mezbahaneyi aktif hale getirmek için inşaat işleri belediyemiz tarafından süratle yapılmakta olup, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün mezbahane ile ilgili verdiği rapor sonucu istemiş oldukları ekipmanların temini için ihale süreci başladı ve İhalesi 19.06.2019 tarihinde yapılacak. Mezbahanemiz açıldıktan sonra kasap esnaflarımız ve vatandaşlarımız ilçemiz mezbahanesinde kesimlerini rahat bir şekilde yaptırabilecek.” dedi.