Mezbahane Yapım İhalesi Sözleşmesi Yapıldı

• 05 Temmuz 2019
Mezbahane Yapım İhalesi Sözleşmesi Yapıldı

19.06.2019 tarihinde ihalesi yapılan mezbahane yapımı ve ekipmanlarının ihale sözleşmesi yapıldı.

Mezbahane yapım ihalesi Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmiş olup Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın huzurunda ihale üzerine bırakılan Eryıl Paslanmaz Çelik LTD.ŞTİ ile birlikte ihale sözleşmesi imzalanarak küçük kesimhane makine ve ekipmanları montaj ve mezbahane yapım işleri başlamıştır.

Sözleşme imzalandıktan sonra Belediye Başkanı Nihat Sarı şu sözleri söyledi; “Mezbahane yapımı sözleşmemizi de hayırlısıyla yaptık. Şimdiden Dinarımıza hayırlı olsun.” dedi.