• 01 Mayıs 2015

MHP DİNAR (2)

MHP AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI DEMİREL DİNAR’DA

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Teşkilatı ile toplantı düzenledi.

Toplantıya; Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Acar, Dinar Belediyesi Meclis Üyeleri ve İl ve İlçe Parti Yöneticileri katıldı.

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Acar:  ” Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tabi amacımız en iyisi olmak çıtamızı olduğunca yukarıya çekebilmek. O nedenle ile ne yapacağız kendimize nasıl bir yol çizeceğiz. Bu bağlamda Sayın Başkan ilçemizi ziyaret etti. Sözü kendisine bırakıyorum. Tekrar hoşgeldiniz. ” dedi.

Toplantıda Konuşan İl Başkanı Demirel:

AFYONKARAHİSAR’DAN EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Malum seçim startını verdik. Afyonkarahisar ve İlçelerinde çok güzel gidiyoruz. Kendi çabalarımız ve Cenabı Hakkın yardımı ile Afyonkarahisar’da birinci partiyiz. İnşallah Afyonkarahisar’da en az  3 milletvekili çıkaracağız.

HALKIN MHP’YE İLGİSİ BÜYÜK

Bu hükümet’in politikalarından inşallah 8 Haziranda kurtulacağız. Afyonkarahisar Merkezde ve ilçelerinde çok güzel çalışmalar yapıyoruz. 5 Adayımızı 5 ayrı bölgeye ayırdık. Hafta sonları da birleşip istişare toplantısı yapıyoruz. Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerde halkımızın bize karşı bir teveccühünün ve ilgisinin olduğunu memnuniyetle görüyoruz.

AFYONKARAHİSAR’DA MHPYE KATILIM BÜYÜK

Ben adaylarımızla birlikle bir kaç ilçe gezilerine katıldım. Şuhut, İhsaniye, Emirdağ ve Bolvadin’de bu yörelerde çok büyük ilgi olduğunu birebir gördüm. Özellikle Şuhut’ta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’un başka yerden aday olması sebebiyle Şuhut halkının üzerinde ki baskıdan kurtularak Akparti’den partimize büyük katılım  sağlandı. Geçen hafta 70 arkadaşımızı partimize dahil ettik. İnşallah bu sayı daha da fazlaşacak.

DİNAR POTANSİYELİ YÜKSEK BİR İLÇE

Geçtiğimiz Belediye seçimlerinde iki kez üst üste partimiz ve Saffet Acar beyefendi kazandı. Genel Seçimlerdeki oy potansiyeline baktığımız zaman Dinar Potansiyeli çok yüksek bir yer bunu kimse inkar edemez. Biliyoruz ki Dinarda da birinci parti olarak çıkacağız.

MHP’İN DİNAR’DA TEK YETKİLİSİ İLÇE TEŞKİLATIDIR. ÜLKÜ OCAKLARI ŞUBESİ YOKTUR!

Söylemler tartışmalar meydana geliyor. Şunu herkes iyi bilsin ki Dinar’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek yetkilisi İlçe teşkilatıdır. Dinar’da kesinlikle Ülkü Ocaklarının bir şubesi yoktur.

MHP DİNAR (3) MHP DİNAR (4) MHP DİNAR (5) MHP DİNAR (6) MHP DİNAR (7)