Milletvekilleri Eroğlu ve Özkaya Nikah Şahidi Oldu

• 15 Nisan 2019
Milletvekilleri Eroğlu ve Özkaya Nikah Şahidi Oldu

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Dinar’da nikah şahitliği yaptı.

Dinar Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen Murat ve Yüksel Özkaya çiftlerinin nikahını Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı kıydı. Hastane personeli ve Milletvekili Ali Özkaya’nın yeğeni olan Murat Özkaya’nın nikah şahitliğini Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya yaptı. Milletvekilleri Eroğlu ve Özkaya, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.