MÜDÜRE HANIM YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

• 22 Mart 2018
MÜDÜRE HANIM YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Dinar Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne atanan Müdüre Engin Deniz Bahadır yeni görevine başladı.

Isparta Senirken ilçesinden Dinar Halk Kütüphanesine atanan Engin Deniz Bahadır yeni görevine başladı. Belediye Başkanı Saffet Acar’a nezaket ve tanışma ziyaretinde bulunan Müdüre Engin Deniz Bahadır, 27 Mart 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Dinar’da gerçekleşecek 54. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vererek programa davet etti. Görüşmede Dinar Halk Kütüphanesi Teknisyeni Osman Kınık’ta hazır bulundu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Halk Kütüphanesine atanan Engin Deniz Bahadır’a yeni görevinde başarılar diledi. Alınan bilgiye göre, aslen Denizlili olan Engin Deniz Bahadır, evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.