Muhtarlardan Başkan Sarı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

• 08 Nisan 2019
Muhtarlardan Başkan Sarı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde Dinar merkez mahalle muhtarlıklarına seçilen muhtarlar, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dinar Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar, 28 mahalle muhtarı ile beraber Dinar Belediye Başkanlığı’na seçilen Nihat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Muhtarların bağlı bulunduğu belediyelerin birer halk temsilcileri olduğunu ifade eden Başkan Nihat Sarı, “Mahallelerinin sözcüsü, temsilcisi, ortak aklı ve vicdanı olarak gördüğümüz muhtarlarımızla her fırsatta birlikte olacağız. Karşılıklı uyum içinde çalışacağımız yeni bir döneme girdik. Bundan sonra 28 mahalle muhtarımızla birlikte Dinar’a en iyi şekilde hizmet edeceğiz. El birliği ile Dinarımızı kalkındıracağız.” diye konuştu. Başkan Sarı, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Dinar Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar ve tek bayan muhtar olan Günay Duman günün anısına Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya çiçek takdim etti.