OEPSAŞ VE NKOLAY FATURA TAHSİL YETKİLİ İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

• 13 Nisan 2018
OEPSAŞ VE NKOLAY FATURA TAHSİL YETKİLİ İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

Dinar’da 13 Nisan 2018 Cuma günü itibarıyla Osmangazi Elektrik Perakende satış A.Ş. (OEPSAŞ) ve Nkolay fatura tahsil noktası bürosunun açılışı yapıldı.

Elektrik, su, doğalgaz, telefon, GSM ve birçok fatura işlemlerinin gerçekleşeceği, banka ve PTT şubelerine para transferi, maç bileti satın alma ve banka kredi taksitlerinin ödenebileceği, DASK, BES ödemesi ve cep telefonu alınabilecek çok kapsamlı iletişim merkezinin açılışı yapıldı. Erhan İsmet Alpan tarafından açılan programa; Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, OEPSAŞ İl Müdürü Yasemin Ercan, DİYAŞDER Dernek Başkanı Yaşar Sağlam, Dinar OEPSAŞ yetkili personeli ve vatandaşlar katıldı.