ORTA REFÜJLERE ÇEŞİTLİ FİDAN DİKİMİ YAPILDI

• 21 Kasım 2016
ORTA REFÜJLERE ÇEŞİTLİ FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Belediyemiz tarafından yapılan talep ile karayolları ekipleri tarafından orta refüj ve döner kavşak refüjlerde çalışma yapıldı.

Karayollarına yapılan talep sonrasında ilçemiz içerisinden geçen Afyonkarahisar – Denizli karayolu güzergahı arasında bulunan orta refüj ve döner kavşaklarda ekipler tarafından çalışma yapıldı. Alınan bilgiye göre, refüj alanlarına; Alacalı Taflan bitkisi, Ardıç fidanı, Sedir fidanı, Erguvan fidanı ve çam fidanı dikimi yapıldı.

ortarefucckarayollari-1 ortarefucckarayollari-2 ortarefucckarayollari-3 ortarefucckarayollari-4 ortarefucckarayollari-5