OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

• 20 Mart 2016
OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

DİNAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet 2016 yılı ilk toplantısı ve Yönetim Kurulu Mart ayı toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Dinar Kaymakamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ŞAHİN, Dinar Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet ACAR Dinar Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ahmet Hakan UYAN, OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri, OSB Bölge Müdürü İbrahim ER, OSB Memuru Mehmet Paşa ORHAN ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantı da OSB Denetleme Kurulu Raporu ve Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunarak Müteşebbis heyet üyeleri tarafından onanmıştır.

OSB mizin ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona ermiştir.

osb-mart-osb (1)