• 31 Temmuz 2015

asfaltserimotogarson (1)

OTOGAR MAHALLESİNDE ASFALT YAPIMININ SONUNA GELİNDİ

Belediye İş Atölye Amiri Atanur Sağlam koordinatında ekipler tarafından asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

İlçemiz İncirli Mahallesi 110 konutlar yoluna serilen sıcak asfalt sonrasında Otogar Mahallesinde asfalt serimine başlayan belediye ekipleri, mahallede bulunan ana ve ara yollara serilen sıcak asfalt çalışmalarının sonuna gelindi.

Otogar Mahallesinde Belediye iş makineleri tarafından altyapı düzenleme ve tesviye çalışmaları sonrasında asfalt makinesi tarafından serimi ve silindir tarafından sıkıştırılması yapılan yolların yapımının sonuna gelindi. Kısmen kapalı, kısa süre içerisinde ise trafiğe tamamen açılacak olan yollar için Otogar Mahalle Muhtarı Hüseyin Demirel, mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Saffet Acar’a ve ekibine teşekkür etti. Sıcak asfalt serim çalışmaları, 2015 yılı yol yapım çalışma programı dahilinde belirlenen alanlarda devam edecek.