PARK VE OYUN ALANLARI TEMİZLENİYOR

• 26 Nisan 2016
PARK VE OYUN ALANLARI TEMİZLENİYOR

Dinar Belediyesine Bağlı Fen İşleri ve Park Bahçeler işçileri tarafından çocuk oyun parkları, fitness spor alanları, ilçede bulunan park, bahçelerin temizliği ve bakım işleri yapıldı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte bu alanların bakımlarının yapılması gerektiğini ve kırılan, zarar gören oyun aletlerinin de tamirinin gerçekleşeceğini söyledi. Dinar’da bulunan 64 oyun parkı ve fitness alanı için çalışmaların yaklaşık üç ya da dört gün süreceğini bildiren Şimşek şunları söyledi, ‘Dinar Belediyesi olarak yaz temizlik ve bakım çalışmalarımızı hızlandırdık. Yeni bir yaz dönemine gireceğimiz için ilçemizin daha güzel ve daha temiz bir hal alması, vatandaşlarımıza daha nezih ortamlar sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe merkezinde çok sayıda park bulunmakta, bu sebeple belediye ekiplerimize çok işler düşüyor. Bütün ekiplerimiz vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmalarını sürdürmekteler’ dedi.

Dinar Belediye ekiplerinin park ve bahçe çalışmalarında çapalama, ot temizliği ve çocuk parklarının tamir işlemleri gerçekleştiriliyor.

parkbahcetemizlik (2) parkbahcetemizlik (5) parkbahcetemizlik (4) parkbahcetemizlik (3)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. NİHAT dedi ki:

OYUN PARKLARININ PEYZAJ ÇALIŞMALARI DAHA GÜZEL YAPILABİLİR,IŞIKLANDIRMA OLMALI,64 OYUN PARKI DİYE SÖYLENİYOR AMA HER MAHALLEDE OYUN PARKI YOK VARSADA ESKİ DEMİR TİP OYUN PARKI BUNA RAĞMEN BAZI MAHALLELERDE SON TİP 2’ŞER ADET VAR.CUMHURİYET MAHALLESİNDE YER YOK DENİLİYOR BUNDAN 3-4SENE ÖNCE BELEDİYENİN ÇOK GÜZEL YERDE ARSASI VARDI SATILDI ACİLEN CUMHURİYET MAHALLESİNNE YER AYARLANMALI VE YENİ OYUN PARKI KURULMALIDIR.AYNI ZAMANDA SANAYİ MAHALLESİNDE SALI PAZARI -TREN YOLU ARASINADA GEREKLİ BU MAHALLEDEDE GÖREMEDİK.