Polis Haftası Nedeniyle Ziyaretler Başladı

• 05 Nisan 2018
Polis Haftası Nedeniyle Ziyaretler Başladı

Dinar İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli 6-10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’i, Belediye Başkanı Saffet Acar’ı, izinli olması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk adına temsilen Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kaçar’a ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haydar Şaban Karaköse adına temsilen Ağır Ceza Hakimi Fatih Akdoğan’a birer ziyaret gerçekleştirerek çiçek takdiminde bulundu.

6-10 Nisan Polis Haftasının çeşitli etkinliklerle kutlanacağını ifade eden Emniyet Müdürü Küpeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yılı olduğunu, bu bağlamda Dinar’da en iyi şekilde manevi bir programın hazırlandığını söyledi. Türk Polisinin 7/24 görevi başında vatandaşların refahı ve huzuru için görev yaptığını da kaydeden Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, düzenlenecek olan etkinliklere tüm Dinar halkını da davet etti.