Sanayi Sitesi yönetiminden Başkan Acar’a Teşekkür

• 05 Ekim 2018
Sanayi Sitesi yönetiminden Başkan Acar’a Teşekkür

Yeni Sanayi Sitesi esnafları adına Kooperatif Başkanı Yılmaz Kahramandan Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dinar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kahraman, yeni sanayi sitesinin yollarının asfaltlanmasından dolayı sanayi esnafları adına Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yılmaz Kahraman, sanayi sitesinin uzun bir zamandır yollarının kötü olması nedeniyle çok büyük zorluklar yaşandığını, asfaltlama sayesinde tertemiz koşullarda esnafların çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Sanayi esnafları adına Başkan Saffet Acar’a teşekkürlerini de ileten Kahraman, “Neredeyse tamamen sanayinin bütün yolları asfaltlandı. Tozdan, çamurdan kurtulduk” dedi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Gürden Köyü dâhil olmak üzere mücavir alan içerisine alınan sanayinin yollarının tamamını önceden asfaltlanacağıyla alakalı söz verdiğini hatırlattı.

Son derece düzgün ve uzun süre dayanabilecek bir asfalt atıldığını da kaydeden Acar, “Sanayi esnaflarının bu yol talebini uzun bir süreden beri biliyordum. Belediyemiz sınırları içerisine dâhil edilince bütün yollarını yaptık” dedi.