Şehir İçi Genel Temizlik Çalışması

• 04 Temmuz 2018
Şehir İçi Genel Temizlik Çalışması

Dinar Belediyesi ekipleri şehir içi genel temizlik çalışmalarını devam ediyor.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinesinde birim sorumluları ve zabıtaların kontrolünde temizlik, fen, atölye, bahçıvan, kanalizasyon ve su arıza personelleriyle şehir içi caddeler ve bütün yolların, kanalların temizliği yapılıyor. Guruplara ayrılan belediye yaya ve temizlik ekipleri park, su arkları, yol, kaldırım ve belirlenen güzergâhlarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ana caddeler ve yan yollar süpürme aracı ile temizleniyor.

Yapılan çalışmalar sonrasında itfaiye amirliğine bağlı ekipler tarafından çalışma yapılıyor.