Şehit Teğmen Şafak Evran’ın Ailesine Ziyaret

• 02 Temmuz 2019
Şehit Teğmen  Şafak Evran’ın Ailesine Ziyaret

Şırnak’ın İdil ilçesinde, güvenlik güçleriyle pkklı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran’ın Yıprak köyünde bulunan ailesi ziyaret edildi. Yıprak Köyünde Şehit Şafak Evran’ın baba ocağını ve kabir ziyaretine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Çetin ve Bilal Demiröz katıldı. Yıprak Köyünde ilk önce şehit ailesini ziyaret eden heyet daha sonra şehitliği ziyaret ederek kuran okuyup dua ettiler.

Ziyarette konuşan Yıprak Köyü Muhtarı Bayram Arslan, “Bugün köyümüze gelerek, şehitliği, şehit ailesini ve muhtarlığımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran vekilimiz Sayın Ali Özkaya’ya teşekkürlerimizi sunarım. Şehit haberini aldığımız an itibariyle bizzat takipte ve irtibatta olup, özel ilgi ve alakasından dolayı şehidimizin anısına yaptırmış olduğumuz plaketimizi taktim ettik. Ayrıca bugün yine bizleri ziyaret eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya, AK Parti İlçe Başkanımız İdris Er’ e, İl Genel Meclis Üyelerimiz Ahmet Çetin’e ve Bilal Demiröz’e ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dedi.