Sosyal Belediyecilik Anlayışı Devam Ediyor

• 02 Mart 2019
Sosyal Belediyecilik Anlayışı Devam Ediyor

Dinar Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında engelli vatandaşlara yönelik yapılan yardımlar bütün hızıyla devam ediyor.

İlçemizde Nuri Tufanoğlu isimli vatandaşımıza bir adet akülü, kumanda edilebilen araç Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından verildi. Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve zabıta personellerinin de hazır bulunduğu akülü araç tesliminde bu tür yardımların devam edeceğini bildiren Başkan Acar aracın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Her zaman şahsı ve Dinar Belediyesi olarak engelli ve yaşlı vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Acar, “İlçemizde akülü araca ya da sandalyeye ihtiyacı olan vatandaşımız var ise, bunların tespitini en iyi şekilde yaptık. Onların engelsiz bir yaşam sürmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Akülü aracını Başkan Acar’dan teslim alan Nuri Tufanoğlu ise belediyeye çok teşekkür ederek yeni aracına kavuştu.