Suçıkan Tepesinde Şanlı Türk Bayrağımız Göndere Çekildi

• 28 Eylül 2019
Suçıkan Tepesinde Şanlı Türk Bayrağımız Göndere Çekildi

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla başlatılan çalışma ile ilçemiz Suçıkan Tepesine Atatürk büstünün yanında bulunan 15 metre uzunluğundaki direk üzerine 24 metrekare ebadındaki Ay Yıldızlı Şanlı Türk Bayrağımız göndere çekildi.

Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesinin ardından açıklama yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “ilçemizde yaptığımız hizmetleri taçlandırmak için bir “İNCİ” gerekiyordu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün yanına Şanlı Bayrağımızı göndere çekerek bayrak vatan ve millet sevdamızı da pekiştirmiş olduk. Türk bayrağı bizim özgürlüğümüzü, manevi ve milli değerlerimizi simgeliyor. O nedenle biz bu bayrağı göndere çekmekten gurur duyuyoruz. Bu bayrağı ne kadar yukarıda görürsek o kadar onurlanırız. Şanlı Türk Bayrağımız inşallah ilelebet gönderden inmeyecek bizler de huzur, barış ve kardeşlik duyguları içinde birlikte yaşayacağız” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.