TALEP EDİLEN MASA SANDALYELER OKULLARA TESLİM EDİLDİ

• 20 Kasım 2017
TALEP EDİLEN MASA SANDALYELER OKULLARA TESLİM EDİLDİ

Okullardan gelen talep üzerine Dinar Belediyesi tarafından 100 adet çiftli masa ve 200 adet sandalye alınarak imza karşılığı teslim edildi.

Yapılan talep sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından öğrenciler için 100 adet çiftli masa ve 200 adet tekli sandalye temin edilerek; Şakir Ünver Okuluna 30 adet, Yeniyol Okuluna 16 adet, Cengiz Topel Okuluna 10 adet, Şehit Selçuk Gürdal (TOKİ) Okuluna 14 adet ve Fatih Okuluna 30 adet çiftli masa ve beraberinde tekli sandalyeler, Zabıta müdürlüğü personeli Ogün Akgün tarafından teslim edildi.