• 16 Haziran 2016

DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN

TARIMSAL HİBE VE DESTEKLEMELER SEMİNERİ

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 14/06/2016 tarihinde Dinar Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda haklarında denetimli serbestlik tedbiri verilen 15 hükümlüye “Tarımsal Hibe ve Desteklemeler” semineri verildi.

Dinar İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri Canan AKSU ve Elif KUŞ tarafından verilen seminere Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü öğretmeni Bekir Güç, İnfaz ve Koruma Memurları İsmail KAYGISIZ,İrfan DEMİR,Bayram KIRTAŞ ve hükümlüler katıldı. Yaklaşık 1 saat süren seminerde konuşan Ziraat Mühendisleri Canan AKSU ve Elif KUŞ, Dinar İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen tarımsal desteklemeler,hibeler ve projeler hakkında bilgi  sundular.

Seminer yükümlülerin sorularına cevap verilerek sona erdirildi.