• 20 Aralık 2015

tedesbsto (1)

TEDES TOPLANTISI BAŞKANLIK MAKAMINDA YAPILDI

İlçemizin muhtelif yerlerine kurulması planlanan Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (TEDES) ile ilgili belediye başkanlık makamında toplantı yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Türker, Komiser Muavini Abdullah Taş, Dinar Trafik İstasyon Amirliğine bağlı Trafik Polisi Ramazan Bayam ve belediye birim amirleri katıldı.

Toplantıda, Trafik Elektronik Denetleme Sistemlerinin kurulması planlanan alanlar görüşülerek istişare yapıldı. Dinar’ın daha güvenli bir ilçe olması nedeniyle yapılan TEDES projesi kapsamında, sistemin kurulumunun yapılması ile birlikte; kural ihlali tespiti, araç ve plaka tespiti, yüz tanıma tespiti dijital ve tarih olarak raporlanabilecek.

tedesbsto (2) tedesbsto (3)