Toki Yokuşu Yol Genişletme Çalışmaları tamamlandı

• 30 Eylül 2019
Toki Yokuşu Yol Genişletme Çalışmaları tamamlandı

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla İlçemiz Fatih mahallesindeki Toki Yokuşunda uzun süredir sorun haline gelen iniş-çıkışlar için başlatılan çalışmalar tamamlandı.

Belediyemiz ilçemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçemiz Fatih mahallesindeki Toki Yokuşunda uzun süredir sorun haline gelen iniş-çıkışta sıkıntı olan dar yol için imar planına uygun bir şekilde genişletme çalışmasını yaparak 670m2 alana parke taşı döşeme işlemini de tamamladı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Vatandaşlarımız için büyük bir sorun haline gelen Toki yokuşu iniş çıkış güzergahını yol genişletme çalışması yaparak rahatlattıklarını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Avatar sessiz dedi ki:

eski hali yeni hali yazmanız iyi olmuş ne değişmiş görmemizde yardımcı oldu teşekkürler

1. Dinar Belediyesi Dinar Belediyesi dedi ki:

teşekkür ederiz. iyi günler dileriz.