TÜFAD’dan Başkan Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti

• 30 Ekim 2019
TÜFAD’dan Başkan Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Mustafa Keser ve yönetimini makamında kabul etti. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Mustafa Keser, dernek yönetimiyle birlikte Başkan Sarı’yı ziyaret ederek, ilimiz sporuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Mustafa Keser ve dernek yönetimine nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Mustafa Keser ziyaret anısına Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya Milli Futbol Takımının ilk tasarım formasını ve TÜFAD amblemli plaket hediye etti.