Ülkücü Gençler Türk Polisi’nin Yanında

• 14 Aralık 2016
Ülkücü Gençler Türk Polisi’nin Yanında

Dinar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Çağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güneş ve Hüseyin Darı ile birlikte Dinar İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde kalleş terör örgütü pkk tarafından haince patlatılan bombalar sonrasında İstanbul Beşiktaş’ta şehit olan polislerimizi sivil vatandaşlarımız için Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye mesajlarını ileten Dinar Ülkü Ocaklı gençler, Ülkücülerin ve Ülkücü gençliğin her zaman devletinin, milletinin, vatanının, askerinin ve polisinin yanında olduğunun unutulmaması gerektiğini belirttiler.

İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç’te gençlerin bu ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkücü Gençlere teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Örnek davranışlarından dolayı Dinar Ülkü Ocaklı Yöneticileri kutlarım. Raif ÖZTÜRK