VALİ TUTULMAZ BAŞKAN ACAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

• 14 Aralık 2017
VALİ TUTULMAZ BAŞKAN ACAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Tutulmaz ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kaymakam Mustafa Şahin’i ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, sonrasında Dinar Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.

Belediyeye yapılan ziyarette Belediye Başkanı Saffet Acar, Vali Tutulmaz’a belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretler esnasında ilçedeki yatırımlar, çalışma faaliyetleri ile asayiş konuları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alan Vali Tutulmaz, Dinar ilçesinin kalkınması ve büyümesi için hep birlikte gayret edileceğini ve bu anlamda da Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi. Vali Tutulmaz’ın Dinar ilçesindeki temasları Yapağılı Balık Üretim ve İşleme Tesisini incelemeleri ile son buldu.