YARDIM SEVENLER DERNEĞİNİN 39. YIL DÖNÜMÜ

• 27 Şubat 2015
YARDIM SEVENLER DERNEĞİNİN 39. YIL DÖNÜMÜ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesinin 39. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir anma programı düzenlendi. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Buhurcular Huzurevi Başkanı Aynur Toker öncülüğünde dernek yönetim kurulu üyeleri Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstü önünde bir etkinlik düzenledi.

Yapılan program akabinde Başkan Toker ve beraberinde bulunan heyet ilçe Kaymakamı Mustafa Şahin’e makamında ziyaret gerçekleştirdi. 1928 yılında kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 87., Dinar Şubesinin ise kuruluşunun 39. yılı olduğunu dele getiren Başkan Aynur Toker, derneğin çalışma ve faaliyetleri hakkında Kaymakam Şahin’e bilgi verdi.

Derneğin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Şahin, ziyarete gelen heyet ile Dinar gündemi hakkında sohbet etti. Kaymakam Mustafa Şahin, ülke genelinde ve Dinar ilçesinde var olan uyuşturucu kullanımı hakkında karşılıklı istişare ve görüş alışverişinde bulundu. Şahin, dernek olarak uyuşturucu madde kullanan gençlere ve bu gençlerin ailelerine karşı madde bağlamlılığın zararlı olduğunu bilinçlendirmeye yönelik etkinlik ve kampanya yapmalarını rica etti.

Kaymakamlıkta yapılan görüşme sonrasında Başkan Toker ve beraberinde bulunan heyet Belediyeye gelerek Başkan Saffet Acar’a ziyarette bulundu. Belediye meclis toplantı salonunda ağırlanan dernek yönetimine Başkan Acar, Yardım Sevenler Derneğinin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak dernek üyelerini tebrik etti.

Kaymakamlıkta, uyuşturucu kullanımı ve satıcılığı hakkında yapılan ve bu tür organizasyonların aleyhine yönelik yapılması planlanan kampanya hakkında Acar’a bilgi veren Toker, bir kere ‘bonzai kullanan bir daha bırakamıyor’ diyerek yapılacak etkinlik için Başkan Saffet Acar’dan destek istedi. Eğitimin ilk olarak anne ve babadan başlamak olduğunu dile getiren Başkan Acar, “Program doğrultusunda belediye olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapılacaktır.”dedi.

bonzai-dernek01

bonzai-dernek02