Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Hediye

• 26 Temmuz 2019
Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Hediye

Dinar Belediyesi Kapalı Spor Salonu tesislerinde öğrencilere yönelik ücretsiz yaz spor okulu faaliyetleri devam ediyor.

Dinar’da öğrencilere belediye tarafından verilen ücretsiz yaz spor kurslarına, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Doğan Çakır ziyarette bulundu.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı şunları söyledi. Belediye Başkanı Sarı, “Spor yaparak öğrencilerin boş vakitlerini de sağlıklı bir şekilde geçirdiklerini spor yapan Türk gencinin sağlıklı yaşama sahip olarak geleceğine sıkı tutunacağını belirten Başkan Sarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ben Türk gencinin zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünü benimseyen sporcular olacağınıza inanıyorum. Sizlerin burada en iyi şekilde eğitim görmeniz için çaba gösteren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Başarılı bir yaz spor okulu sezonu geçireceğinize inanıyorum. Tüm öğrencilerimize kurs dönemlerinde başarılar diliyorum ” dedi.

Kaymakam Kapankaya ise şu sözleri söyledi, ” Sevgili çocuklarımız yaz spor okullarının açılmasındaki amacımız sizlerin sosyal yaşamın içinde olmanız, güzel vakit geçirmenin yanında geleceğimizin teminatı olan siz gençlerin sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesiyle sağlıklı ve zeki bireyler olabilmenizdir ” diye konuştu.

Ziyaret sonunda ise spor salonu tesislerinde; Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Karate ve Halk Oyunları kursu eğitimlerini alan 7 –18 yaş arası 300 kursiyere  tişört ve şapka dağıtıldı.