YAZARIMIZ AYHAN KALKAN’A ANKARADA ÖDÜL VERİLECEK

• 07 Aralık 2018
YAZARIMIZ AYHAN KALKAN’A ANKARADA ÖDÜL VERİLECEK

Ankara’daki Halk  Kültürü  Araştırmaları  Kurumu  Genel Başkanlığı tarafından İlçemizde bugüne kadar yaklaşık 30’a yakın  kitabın araştırarak  kendi imkanları ve Belediyemiz Kültür Yayınları dizisinde yayınlatarak edebiyatımıza kazandıran  araştırmacı gazeteci Yazarımız AYHAN KALKAN’A  38. TÜRK HALK KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLÜ’ vermek üzere  22 Aralık 2018 günü Genel Başkan Prof.Dr. İrfan Ünver  NASRATTINOĞLU  tarafından davet edildi.

Kalkana ÖDÜL TÖRENİNE ÇAĞRI yazısında; Bilindiği gibi, Kurumumuz 1981 yılından bu yana, Türk halk kültürüne önemli hizmetlerde bulunan kişi ve kuruluşları ödüllendirmektedir. Bu yılki ödül törenimiz aşağıdaki yer, tarih ve saatte yapılacak olup, aşağıdaki kişilere verilecektir.

Ödül törenimizi onurlandırmanızı saygılarımızla dileriz.

Prof.Dr.İrfan Ünver NASRATTINOĞLU

Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu Genel Başkanı

Yer : Türk Tarih Kurumu (Kızılay Sokağı No.1 Sıhhiye Ankara)

Tarih : 22 Aralık 2018 Cumartesi

Saat : 14.00

Ödül verilecek kişiler

(Soyadına göre alfabetik sırayla)

1. İbrahim BALTALI (Yunanistan)
  2. Hatice GÜLENSOY
  3. Ayhan KALKAN
  4. Ramazan KIVRAK
  5. İvanna KÖKSAL (Moldova-Gagauzya)
  6. Prof.Dr. İrfan MORİNA (Kosova)
  7. Gülten ABDULA – NAZARE (Romanya)
  8. Prof.Dr. Nebi ÖZDEMİR
  9. Hasan ÖZPUNAR
  10. Kadir PÜRLÜ
  11. Mehmet TÜTÜNCÜ (Hollanda)
  12. Prof.Dr.Meliha Demet ULUSOY
  13. Dr. Mehmet YARDIMCI

Denilmektedir.Bu nedenle yazarımız Kalkanı kutlar başarılar dileriz.