Yeni Sanayi Sitesine İçme Suyu Çalışması Başlıyor

• 08 Nisan 2019
Yeni Sanayi Sitesine İçme Suyu Çalışması Başlıyor

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı seçim beyannamesinde belirtmiş olduğu yeni sanayi sitesine içme suyu hattı döşeme çalışması başlıyor.

Yeni sanayi sitesinde giderek inceleme yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Öztürk, Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçoğlu, Su Arıza Amiri Muzaffer Özkan, İmar personeli Mestan Gürgün ve belediye personeli Şeref Başoğlu eşlik etti. Yapılan ölçüm ve incelemeler sonucunda 1000 metre 10 atü Q80’lik içme suyu borusu döşenerek yeni sanayi sitesinin içme suyu ihtiyacı giderilecektir.